Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κοιτάζονται με άγριες διαθέσεις. Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτσέζε μόλις τους έχει ενημερώσει ότι, όσο διάσημοι και επιτυχημένοι κι αν είναι, θα πρέπει να κάνουν οντισιόν για τον ίδιο ρόλο της επόμενης ταινίας του!

Ο παλιός (Ντε Νίρο) το παίρνει στραβά («are you talking to me;»), ο νέος (Ντι Κάπριο) δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει την πρόκληση! Η συνάντηση των τριών θρύλων του Χόλιγουντ γίνεται στο καζίνο City of Dreams που πρόκειται σύντομα να κάνει εγκαίνια στο Μακάο και προσέλαβε τρία «μεγάλα ονόματα» του παγκόσμιου κινηματογράφου για την διαφήμισή του.

Προς το παρόν, έχουν κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα βίντεο – αποσπάσματα της διαφήμισης που θυμίζει περισσότερο μικρή ταινία, και θα έχει συνολική διάρκεια 10 λεπτών και τίτλο "Η οντισιόν". Σε ένα από τα πλάνα του σποτ μάλιστα εμφανίζεται και η εικόνα του Μπραντ Πιτ, ο οποίος χαιρετά κοροϊδευτικά.

Η συνολική παραγωγή στοίχισε πάνω από 70 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η αμοιβή του καθενός από τους τρεις πρωταγωνιστές ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια…

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, το συνολικό concept που σκηνοθετικά έχει τη σφραγίδα του Σκορτσέζε θα λειτουργήσει και ως promo μιας νέας ταινίας, στην οποία οι δύο αγαπημένοι του ηθοποιοί (Ντε Νίρο και Ντι Κάπριο) θα συναντηθούν για πρώτη φορά, χωρίς να χρειαστεί να περάσουν από οντισιόν βέβαια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις