Ο τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος δεν είναι σίγουρα άνθρωπος που θέλει να προκαλεί. Έγινε ένας διαδικτυακός «χαμός» όμως μετά από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο με δηλώσεις που έκανε πέρσι το Φεβρουάριο, σε τηλεοπτική εκπομπή σταθμού της Αλβανίας.

Όλα κυλούσαν ομαλά στην συνέντευξη μέχρι που κάποια στιγμή τέθηκε το ερώτημα από τον παρουσιαστή στον τραγουδιστή, για το αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, αφού τώρα υπάρχει μεγάλη κρίση.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (…)», είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και συνεχίστηκε η συζήτηση με το εξής διάλογο:

Το πιστεύετε αυτό;
-Ναι το πιστεύω.
Το καφεδάκι, το φραπεδάκι…
-Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο. Μα γι αυτό και την πληρώσαμε.

Οι δηλώσεις αυτές του τραγουδιστή έχουν συζητηθεί ήδη και έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην Βόρεια Ελλάδα, τον τόπο καταγωγής του. Στα ραδιόφωνα της συμπρωτεύουσας μάλιστα, του ασκείται πολύ σκληρή κριτική τόσο από τους παραγωγούς όσο και από τον απλό κόσμο που παίρνει τηλέφωνο στις εκπομπές.


Σε όλα αυτά δεν απάντησε ευθέως ο ίδιος ο τραγουδιστής αλλά άτομο από το περιβάλλον του: «Απομονώθηκε μία συγκεκριμένη φράση από την συνέντευξη. Η ουσία της δεν ήταν αυτή αλλά ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη του Αλβανούς», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: KOOLnews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις