Εκτός από τις εμφανίσεις με μαγιό και τουαλέτα, οι υποψήφιες για τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος», στον οποίο μετέχει και η δική μας Ισμήνη Νταφοπούλου, πρέπει να εμφανιστούν και με εθνικές φορεσιές.

Και εκεί οι διαγωνιζόμενες έδωσαν τα ρέστα τους, για να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές, σε σημείο που η διοργάνωση να μοιάζει με ένα τρελό, σουρεαλιστικό τσίρκο.

Οι 88 καλλονές από όλο τον κόσμο προσπάθησαν πολύ να βρουν χαρακτηριστικά στοιχεία του πολιτισμού των χωρών τους, για να προβάλλουν στα κοστούμια τους, κάποιες φορές το κατάφεραν, άλλες πάλι άφησαν απορίες για το «τι θέλει να πει ο ποιητής».

Μερικά παραδείγματα: Η Μις Μεγάλη Βρετανία εμφανίστηκε ως σέξι Φρουρός της Βασίλισσας, ενώ η Μις Βενεζουέλα ντύθηκε… δέντρο, όχι ένα οποιοδήποτε δέντρο όμως, αλλά το εθνικό δέντρο της χώρας της που λέγεται Tabebuia chrysantha.

Την παράσταση όμως έκλεψε η Μις Καναδάς, η οποία φόρεσε ένα ολόκληρο παιχνίδι χόκει πάνω της, με δέκα παίκτες, τέρματα, ακόμη και ηλεκτρονικό πίνακα που έδειχνε το σκορ!

Η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας ντύθηκε Game of Thrones, η Μις Δομινικανή Δημοκρατία εμφανίστηκε ως Παρθένος της Altagracia, η Μις Ιαπωνία ως παλαίστρια του Sojutsu.

Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις, συγγνώμη εμφανίσεις, της βραδιάς:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις