Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ σχημάτισε κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας τα μέσα ενημέρωσης πολιορκούν τόσο τον ίδιο όσο και την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η ίδια πάντως αποφεύγει τους δημοσιογράφους και τη δημοσιότητα. «Ο λαός ψήφισε τον Τσίπρα για να κυβερνήσει όχι για να φωτογραφίζεται με την οικογένειά του» αναφέρει όταν την ρωτούν και της επισημαίνουν πώς είναι να είναι η νέα «πρώτη κυρία» της χώρας.

Εν τούτοις, η Περιστέρα ή Μπέτυ όπως την φωνάζει ο Αλέξης Τσίπρας, μίλησε στην RealNews και δήλωσε ευτυχισμένη για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Το χάρηκα μαζί του, ήταν μία μέρα χαράς» είπε στους στενούς της φίλους το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, σύμφωνα με την RealNews.

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να υπάρχει “πρώτη κυρία” και να έχει κάποιον ρόλο. Τα προβλήματα είναι άλλα και είναι μεγάλα». Κάποιος γνωστός της τη ρώτησε αν θα τα καταφέρει ο Αλέξης: «Είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι θα το πάει μέχρι εκεί που μπορεί χωρίς να ρίξει νερό στο κρασί του. Με αξιοπρέπεια και με καθαρό πρόσωπο».

Η Μπέττυ Μπαζιάνα αιφνιδιάστηκε όταν τη ρώτησε μία γειτόνισσα αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα κα την οικογένειά του να μετακομίζουν από το διαμέρισμα της Κυψέλης σε μονοκατοικία του Ψυχικού. «Αν ήταν να φύγουμε… φαντάζομαι θα το ήξερα» είπε γελώντας με νόημα στη γειτόνισσα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις