Παρά τις ακραία (-)οκιτσάτες εμφανίσεις της – ή ίσως εξαιτίας αυτών – η αλβανικής καταγωγής Μπλεόνα Κερέτ, είναι προσκαλεσμένη σε όλα τα μείζονα κοινωνικά γεγονότα των ΗΠΑ, βραβεύσεις, εκδηλώσεις και παντού όπου υπάρχουν φωτογράφοι.

Η Μπλεόνα δήλωσε παρούσα και στα Grammy, όπου συναγωνίστηκε τη Μαντόνα σε κακογουστιά, καθώς προσήλθε με… κορμάκι – πανοπλία που ολοκληρωνόταν με μία αρκετών μέτρων ουρά από τούλι και μεταξωτό ύφασμα.

Η «Μαντόνα της Αλβανίας» όπως είναι γνωστή ευχαρίστησε μάλιστα τον σχεδιαστή του… κουστουμιού της, κάνουν ουρά οι γυναίκες να προμηθευτούν το μοντελάκι!

Γεννημένη στην Αλβανία τον Μάιο του 1985, η Μπλέονα Κερέτ, γνωστή μόνο με το μικρό της όνομα, έχει καταφέρει να συζητιέται κάθε φορά που εμφανίζεται. Το κορίτσι που έφυγε από την Αλβανία, η τραγουδίστρια, ηθοποιός και περφόρμερ, ζει μόνιμα στην Αμερική από το 2009 και συνεργάζεται με ονόματα όπως οι Timbaland και Rodney Jerkins, αλλά και με τον νικητή Grammy , τον David Foster.

Έχει κυκλοφορήσει τα τραγούδια «Show Off», «Without You» και «Pass Out» και «Take It Like A Man» και χρησιμοποίησε το ριάλιτι «Euros Of Hollywood» για να γίνει πιο γνωστό το όνομά της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις