Στο τεύχος Μαρτίου της αμερικάνικης έκδοσης του εφηβικού περιοδικού “Teen Vogue” ποζάρει η κούκλα κόρη του Σιλβέστερ Σταλόνε, Σιστίν, η οποία κάνει τα πρώτα βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Η Σιστίν είναι μόλις 16 χρόνων αλλά το κουκλίστικο πρόσωπό της και οι αναλογίες της, προδιαγράφουν την καριέρα της. Η φωτογράφηση έγινε στο σπίτι της οικογένειας Stallone στο Λος Αντζελες, η οποία στηρίζει την έφηβη Σιστίν σε ό,τι κάνει.

Η 16χρονη δηλώνει ενθουσιασμένη για αυτή τη φωτογράφηση και μιλάει για τη σχέση της με το διάσημο πατέρα της, τον οποίο υπεραγαπά: “Είμαι πολύ ευτυχισμένη για όσα μου έχει προσφέρει ο πατέρας μου αλλά και όλη η οικογένειά μου. Σε πολλά όμως ο πατέρας μου είναι αυστηρός. Για παράδειγμα δεν μου επιτρέπει να βγαίνω ραντεβού με αγόρια. Και αυτό είναι το μόνο πρόβλημά μου στο σπίτι. Εχω πάρει πολλά πράγματα από εκείνον, όπως την αίσθηση του χιούμορ αλλά και τον τρόπο που δουλεύει. Νιώθω ευγνώμων για όσα έχω. Πολλοί συμμαθητές μου δεν έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα αυτά”.

Μητέρα της 16χρονης είναι η τρίτη σύζυγος του 68χρονου ηθοποιού, η 46χρονη Jennifer Flavin Stallone, πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στο επάγγελμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις