Η Ελιζαμπέτα Κανάλις, τέως αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνεϊ, φόρεσε την μακριά κατακκόκινη, στράπλες τουαλέτα της για για να συνοδεύσει τον 82χρονο δισεκατομμυριούχο Richard Lugner στον επίσημο χορό της Όπερας της Βιέννης, ένα από τα κορυφαία κοσμικά γεγονότα της Αυστρίας.

Εκεί ήλθε στο τσακίρ κέφι χορεύοντας βαλς, προσπαθώντας να κάνει μια εξεζητημένη φιγούρα όμως σήκωσε τα χέρια λίγο παραπάνω απ’ ότι έπρεπε και έγινε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα καθώς, το στράπλες δε μπόρεσε να συγκρατήσει το πλούσιο μπούστο της.

Η 36χρονη καλλονή και τέως «άγγελος» της Victoria’s Secret δεν πτοήθηκε πάντως και συνέχισε να στροβιλίζεται στη πίστα, στα στιβαρά χέρια του συνοδού της. Μάλιστα σε όσους έσπευσαν να σχολιάσουν απάντησε: «Εδώ είναι πολύ όμορφα. Είναι υπέροχο να ακούς τους τραγουδιστές. Είναι κάτι που πρέπει να το ζήσετε».

Η Κανάλις εκτός από το «nipplegate» – έτσι το χαρακτήρισαν οι αυστριακές εφημερίδες – σχολίασε την έξοδό της με τον 46 χρόνια μεγαλύτερο Richard Lugner: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διασκεδάζω και να συνομιλώ με ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροί μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις