Το κρυφό όνειρο που είχε η Alexandra Transer από τα 14 της, ήταν να γίνει μοντέλο και να λάμπει στις πασαρέλες και στα editorial των περιοδικών μόδας. Ωστόσο, το ύψος της, 1,65 μ., δεν ήταν αρκετό για να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Έτσι αποφάσισε να δουλέψει σκληρά και να μαζέψει χρήματα για να χειρουργηθεί και να κερδίσει το μπόι που θεωρεί ότι της έλειπε! Έβαλε ως στόχο να γίνει 1,83 μ.

Η Alexandra βρήκε κάποιον ασυνείδητο γιατρό που χρησιμοποίησε μια μέθοδο που εφαρμόζεται σε θύματα ατυχημάτων ή σε παθολογικές περιπτώσεις όπου χρειάζεται επιμήκυνση κάποιου ανθρώπινου μέλος και ονομάζεται διατατική οστεογένεση Lizarov.

Τοποθετείται ένα είδος «μεταλλικού κλουβιού» στα πόδια το οποίο, προοδευτικά και επώδυνα, τα μακραίνει. Η κοπέλα πρέπει καθημερινά και για 4 φορές την ημέρα να γυρνάει μία βίδα σε κάθε πόδι για να «τεντώσει» το οστό. Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα επίπονη, ενώ πρήζονται οι μυς καθώς χωρίζονται από το κόκκαλο.

Η Alexandra κατάφερε να μεταπείσει τους γονείς της, παρά τις έντονες αντιδράσεις τους.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στην Dailymail, η πρώτη εγχείρηση πήγε “πολύ καλά” και ψήλωσε κατά 6 εκατοστά. Η Alexandra δηλώνει ότι είναι έτοιμη να κάνει άλλες δύο επεμβάσεις για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι μέχρι να τα καταφέρει, ίσως θα είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για μοντέλο. «Τουλάχιστον όμως θα μοιάζω με μοντέλο κι αυτό με ευχαριστεί», πρόσθεσε.

Άβυσσος η ψυχή της ματαιόδοξης γυναίκας…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις