Είναι μόλις 19 χρονών, παλαιστινιακής καταγωγής και ο κόσμος του μόντελινγκ βλέπει στο πρόσωπο (και το στήθος της) την επόμενη Κέιπ Άπτον. Ο λόγος για την Τζίτζι Χαντίντ, που αν και νεαρής ηλικίας είναι «παλιά καραβάνα» ως μοντέλο καθώς πήρε μέρος σε μια καμπάνια της Guess όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Κόρη Παλαιστίνιου κτηματομεσίτη και Ολλανδέζας τέως μοντέλου τέλειωσε το γυμνάσιο στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. «Ο πατέρας μου έφυγε από την Παλαιστίνη μετανάστης σε πολύ μικρή ηλικία χωρίς να ξέρει λέξη Αγγλικά και κατάφερε να μπει με υποτροφία στο MIT. Η μητέρα μου γεννήθηκε σε μια φάρμα στην Ολλανδία. Και οι δυο έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Αυτό σκοπεύω να κάνω και εγώ» δηλώνει για τα σχέδιά της.

Όπως και η Κέιτ Άπτον είχε το δικό της άλογο και κατέβαινε σε διαγωνισμούς ιππασίας.

«’Έχω μεγαλώσει στην παραλία και στους στάβλους. Αισθάνομαι πραγματικά ευτυχισμένη μόνο όταν είμαι μέσα στην φύση. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να αγοράσω ένα ράντσο ή ένα σπίτι στην παραλία» λέει.

Μετά το γυμνάσιο η Τζίτζι Χαντίντ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, συνέχισε τις σπουδές και, ταυτόχρονα ασχολήθηκε στα σοβαρά με το μόντελινγκ ξεκινώντας με το Fashion Week της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο του 2014.

Συνέχισε με το Vman τον Μάρτιο, συμμετείχε στο διαφημιστικό του Tom Ford και στο φετινό ημερολόγιο της Pirelli και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον ιδανικό τρόπο καθώς εμφανίστηκε ως rookie στο περσινό Sports Ιllustrated Swimsuit issue.

«’Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια όμορφα κορίτσια στον κόσμο. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που σε κάνει διαφορετική και να χτίσεις πάνω σε αυτό. Επίσης, επειδή ως μοντέλο σε απορρίπτουν σε καθημερινή βάση, πρέπει να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου»
λέει αναφερόμενη στις εμπειρίες της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις