Τον Χρήστο Σαντικάι τον γνωρίσαμε μικρότερο όταν τραγουδούσε βυζαντινούς ύμνους σε talent show. Ο Χρήστος μεγάλωσε, είναι σήμερα 20 χρονών και συνεχίζει να δοκιμάζει την τύχη του σε διαγωνισμούς τραγουδιού. Επέστρεψε λοιπόν στο Voice, όμως δυστυχώς δεν του δόθηκε ούτε φέτος η ευκαιρία να συνεχίσει.

Αν και η φωνή του, έχει και δύναμη και ιδιαίτερη χροιά, όπως αποφάνθησαν εκ των υστέρων οι κριτές του «The Voice 2», οι καρέκλες τους δεν γύρισαν και φέτος για να δώσουν την πρόκριση στον Χρήστο Σαντικάι.

Ο νεαρός ερμηνευτής αυτή τη φορά τραγούδησε το «Σου γράφω ένα γράμμα» του Γιάννη Πάριου και οι κριτές συμφώνησαν ότι η επιλογή του τραγουδιού ήταν λάθος. Αντιθέτως το μικρό ρεφρέν που τραγούδησε «α καπέλα», αφού είχε πλέον κοπεί, θα τους έκανε να τον περάσουν με χαρά, όπως είπαν.

Το «Voice» συνέχισε για άλλη μια Κυριακή με υψηλή τηλεθέαση, κατακτώντας ποσοστό 40,4% στο σύνολο του κοινού και 44,2% στο νεανικό κοινό.

Ακούστε στο βίντεο την ερμηνεία του Χρήστου Σαντικάι, ο οποίος φεύγοντας δέχτηκε πρόσκληση από τον Αντώνη Ρέμο να τον επισκεφθεί στο καμαρίνι του για να λάβει συμβουλές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις