Η Δανέζα Νικίτα Κλάεστρουρ έχει βάλει ως στόχο να κάνει καριέρα στην πολιτική με το συντηρητικό κόμμα της χώρας της. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιεί όλα τα επικοινωνιακά κόλπα προκειμένου να κερδίσει αναγνωρισιμότητα και εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που της έχει απλόχερα χαρίσει η φύση.

Η πρόσφατη εμφάνιση της 21χρονης φοιτήτριας Ρητορικής στην 110η επέτειο της νεολαίας του κόμματος την δικαίωσε, καθώς ασχολούνται μαζί της – και δικαιολογημένα – μέσα ενημέρωσης όχι μόνο της Δανίας αλλά και όλου του κόσμου.

Η Κλάεστρουρ εμφανίστηκε με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα αφήνοντας σε κοινή θέα το αβυσαλλέο της ντεκολτέ, προς τέρψιν των φωτογράφων και των «συντηρητικών» νέων.

Αν και πολιτικός του συντηρητικού κόμματος Konservativ Ungdom, η νεαρή δεν διστάζει να «ανεβάζει» καυτές φωτογραφίες της στα social media, κερδίζοντας έτσι πρόσθετη αναγνώριση – που ενδεχομένως μεταφραστεί σε αυριανές ψήφους.

Όταν μάλιστα ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε φωτογραφία από το χορό με τη λεζάντα, «το κορίτσι στα αριστερά είναι η Δανέζα πολιτικός, Nikita Klæstrup» το διαδίκτυο πήρε φωτιά από έρευνες και άλλων αποκαλυπτικών φωτογραφιών της.

Ιδού ορισμένες από αυτές που αλίευσαν οι ενδιαφερόμενοι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις