Δεν πρέπει να χώρισε με τον καλύτερο τρόπο η Ιρίνα Σάικ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αν κρίνουμε από τα όσα δηλώνει γι’ αυτόν μετά τον χωρισμό τους.

Το εκρηκτικό μοντέλο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hola χαρακτήρισε τον τέως αγαπημένο της «αγόρι κι όχι άντρα», σημειώνοντας ότι τουλάχιστον για εκείνη ήταν το λάθος άτομο που την έκανε να νιώθει… άσχημη.

«Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι πιστός, ειλικρινής και τζέντλεμαν που ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε γυναίκες. Δεν πιστεύω σε άνδρες που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυστυχισμένες, επειδή αυτοί δεν είναι άνδρες αλλά αγόρια. Πίστεψα πως είχα βρει τον ιδανικό άντρα αλλά αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε» δήλωσε η Ρωσίδα καλλονή και συνέχισε: «Νομίζω ότι μία γυναίκα αισθάνεται άσχημη όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Εγώ ένιωσα άσχημη και ανασφαλής».

Η Ιρίνα πέταξε επίσης το υπονοούμενό της και για τις απιστίες του Ρονάλντο, λέγοντας: «Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα, οπότε πρέπει να ξέρεις τΙ είδους άντρα θέλεις στο πλευρό σου και ποιες αξίες είναι σημαντικές για εκείνον. Εάν είσαι με κάποιον, θα πρέπει και οι δύο να αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο τη σχέση και να δίνουν την ίδια αξία σε μία μονογαμική σχέση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις