Πολλοί προβλέπουν πως το επόμενο μπεστ σέλερ που θα προκαλέσει «ταραχή» ανάλογη με τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» είναι μία αυτοβιογραφία. Μπορεί η ζωή ενός ανθρώπου να είναι πιο συναρπαστική από την φαντασία; Η ιστορία της Ρόμπιν Ρινάλντι φαίνεται πως είναι.

Η 40χρονη Ρόμπιν είναι παντρεμένη για πολλά χρόνια, 40 ετών και ζει στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με τον σύζυγο της Σκοτ. Παντρεύτηκαν με δεδομένο ότι εκείνος δεν θέλει παιδιά και η Ρόμπιν ήταν σύμφωνη με αυτό. Γύρω στα 40 της, όμως, άρχισε να βλέπει τα πράγματα αλλιώς και να θέλει πολύ να γίνει μητέρα. Ο Σκοτ, ανένδοτος, προχώρησε σε αγγειεκτομή.

Συζητώντας την κατάσταση, η Ρόμπιν και ο Σκοτ κατέληξαν σε δύο πράγματα. Η Ρόμπιν δεν ήθελε παιδί από άλλο άνδρα και ο Σκοτ δεν ήθελε να χωρίσει τη γυναίκα του. Σκεπτόμενη το απώτερο μέλλον, η Ρόμπιν θεώρησε πως, τη στιγμή που θα πεθαίνει, δεν θα έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή της. Και αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και να δράσει.

«Όταν θα είμαι στο νεκροκρέβατό μου, θέλω να λέω πως έζησα τη ζωή μου. Δεν είναι δυνατόν να μην έχω παιδιά και να έχω κάνει (-) μόνο με τέσσερις άντρες». Η Ρόμπιν έστειλε τελεσίγραφο στον Σκοτ: ο γάμος τους θα είναι πια «ανοιχτός».

Η 40χρονη όπως και ο σύζυγος της έχουν το «δικαίωμα» τις πέντε μέρες της εβδομάδας να κοιμούνται με όποιον θέλουν. Το Σαββατοκύριακο, είναι αφιερωμένο στο γάμο τους, καθώς η Ρόμπιν επιστρέφει στο σπίτι και οι δυο τους προσπαθούν να χτίσουν ένα κοινό μέλλον.

Οι «περιπέτειες» της Ρόμπιν και του γάμου της αυτόν τον έναν χρόνο είναι το περιεχόμενο του βιβλίου της, που μόλις κυκλοφόρησε, έχει τίτλο «The Wild Oats Project» (που αποδίδεται ως «Σχέδιο: Νεανική Τρέλα») και αναμένεται να «σπάσει ταμεία».

«Ήθελα παιδί, αλλά μόνο μαζί του. Εκείνος δεν ήθελε παιδί, αλλά ήθελε εμένα. Αρνούμαι να πάω στον τάφο χωρίς παιδιά και μόνο με τέσσερις εραστές. Αφού δεν μπορώ να έχω το ένα, θα πρέπει να έχω το άλλο» λέει η Ρόμπιν στο βιβλίο της και προχωρά στη λεπτομερέστατη περιγραφή των δεκάδων σχέσεων που έκανε κατά τη διάρκεια αυτού του έτους αλλά και στο τι οδήγησε το έως τότε «καλό κορίτσι» να βάζει αγγελίες αναζήτησης «αντρών ηλικίας 35 έως 50 ετών για να την βοηθήσουν να εξερευνήσει τη (-)ουαλικότητά της».

Το βιβλίο θεωρείται από πολλούς ένα «ταξίδι» ψυχικής αναζήτησης της ολοκλήρωσης της προσωπικότητάς της, αλλά την ίδια ώρα είναι γραμμένο με γλώσσα αλά… «50 Αποχρώσεις του γκρι», δηλαδή με έντονα (-)γραφικά στοιχεία: «Ήθελα να του πω να με γ… σκληρά, αλλά οι λέξεις δεν έβγαιναν από το στόμα μου» είναι μια φράση που λέει συχνά.

Οι κανόνες του «ανοιχτού» τους γάμου είχαν καθοριστεί σαφώς: «Δεν θα μπλέξουμε με κάποιον σοβαρά, δεν θα κάνουμε (-) χωρίς προφυλάξεις, δεν θα κάνουμε (-) με κοινούς μας φίλους».

Ο Σκοτ καταλήγει με μια σταθερή ερωμένη, η Ρόμπιν «σπάει» αμέσως δύο κανόνες: «Στ’ αλήθεια, είχα βαρεθεί να κάνω μόνο ασφαλή πράγματα» γράφει για τη συνεύρεσή της χωρίς προφύλαξη με ένα συνάδελφό της, ενώ την ίδια ώρα αναρωτιέται αν το «σχέδιό» της αυτό είναι η «επανάστασή» της ή «η αναζήτηση φρέσκου, ζωντανού σπέρματος» ή κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό.

Πηγή: KOOLnews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις