Η Ελληνοκαναδή εγγονή του θρυλικού ιδρυτή της Spentzos Films και κόρη του Αλέξανδρου Σπέντζου συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στον κινηματογράφο, όχι όμως ως παραγωγός αλλά ως ηθοποιός. Η Τες Σπέντζος έζησε τα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα, έφυγε όμως σε νεαρή ηλικία για τον Καναδά προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της.

Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Παραμονεύοντας (Lurk)», με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Κατσίκη.

Η Τες Σπέντζος έκανε ένα πέρασμα στην ταινία τρόμου «Σε Βλέπω IV (Saw IV)», όπου εμφανίστηκε φορώντας… μάσκα γουρουνιού, ενώ έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον Κώστα Γαβρά στο «Παράδεισος στη Δύση».

Έχει εμφανιστεί επίσης στις ταινίες FUGITIVE AT 17 (Los Angeles,) THE FLIGHT OF THE SWAN (Greece), HARDEN STEEL (Canada), EDEN IS WEST (Greece), SAW IV (Canada), EMMA BLUE (AUS) και YOUNG ALEXANDER (US), αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές στον Καναδά, όπως τις AROUND TOWN, KALEIDOSCOPE και STREETERS, ενώ οι θαυμάστριες του Κώστα Φραγκολιά θα τη θυμούνται ενδεχομένως στο πλευρό του, σε ένα σποτ για εταιρεία ενοικιάσεως γιοτ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις