Το «Pretty Woman» είναι η αγαπημένη ταινία των γυναικών όλων των ηλικιών, από το 1990 που προβλήθηκε για πρώτη φορά. Το ειδύλλιο της χαρούμενης πόρνης Τζούλια Ρόμπερτς με τον υπερπλούσιο αλλά καλλιεργημένο και καλό παιδί Ρίτσαρντ Γκιρ έχει προκαλέσει πολλά δάκρυα, αλλά και φαντασιώσεις.

Εικοσιπέντε χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές αλλά και όλοι οι συντελεστές της ταινίας έκαναν έναν ένα μεγάλο reunion στο «Today Show» του NBC με αφορμή την επέτειο της πρώτης προβολής της στις αίθουσες.

Και το ενθουσιώδες φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν ο Ριτσαρντ Γκιρ και η Τζούλια Ρόμπερτς, θυμίζοντας σκηνές από την ταινία, σίγουρα θα συζητηθεί.

Στην ίδια εκπομπή, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, θυμήθηκαν το αρχικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο, η Βίβιαν (Τζούλια Ρόμπερτς) ήταν εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες και ο Εντουαρντ (Ρίτσαρντ Γκιρ) στο αρχικό τέλος της ταινίας την εγκαταλείπει, αφού πρώτα τη βγάζει από τη λιμουζίνα του και της πετά στο πρόσωπο ένα πάκο δολάρια.

Μια δραματική ταινία που μετατράπηκε σε ρομαντική κομεντί καθώς η Disney, η οποία και ανέλαβε την παραγωγή, αποφάσισε να αλλάξει το σενάριο, προσαρμόζοντάς το στην ιστορία της Σταχτοπούτας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις