Η 34χρονη Βρετανίδα Heidi Agan ήταν σερβιτόρα σε καφετέρια, μέχρι που η καταπληκτική της ομοιότητα με την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, της άλλαξε την ζωή…

Οι διαφημιστές την ανακάλυψαν και η Heidi δέχεται τακτικά προτάσεις για να προωθήσει προϊόντα, τα οποία φέρουν «την έγκριση ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας»!

Εκτός από την Agan υπάρχουν συνολικά 108 σωσίες της Κέιτ Μίντλετον και 4 σωσίες του πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά η Heidi Agan, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, είναι η πειστικότερη σωσίας της Κέιτ!

H Agan αποκάλυψε στην εφημερίδα Birmingham Mail ότι δέχεται απειλές για την ζωή της στο διαδίκτυο, που έχουν κυρίως στόχο την βασιλική οικογένεια, αλλά η ίδια έχει μάθει να τις αντιμετωπίζει με ψυχραιμία.

Όπως λέει η ίδια, έχει δεχθεί μέχρι σήμερα 15 προτάσεις γάμου εξαιτίας της ομοιότητας της με την δούκισσα του Κέιμπριτζ και έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές. Στα δε ταξίδια που κάνει ανά τον κόσμο, συχνά φωτογραφίζεται με ενθουσιασμένους τουρίστες, που νομίζουν ότι πρόκειται για την αυθεντική Δούκισσα και η Heidi δεν τους… το χαλάει!

Χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, η 34χρονη γυναίκα τονίζει ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ την Κέιτ Μίντλετον από κοντά και ελπίζει ότι δεν θα παίζει πάντα τον ρόλο του σωσία αλλά κάποια μέρα θα γίνει και αυτή «πριγκίπισσα» στη ζωή του μελλοντικού συντρόφου της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις