Μια μεγάλη κόντρα υποβόσκει εδώ και πολλά χρόνια μεταξύ των δύο κορυφαίων Βρετανών τηλεσέφ Τζέιμι Όλιβερ και Γκόρντον Ράμσεϊ. Τα μαχαίρια ανάμεσα στους δυο μάγειρες, βγήκαν για πρώτη φορά το 2009, όταν ο Όλιβερ κριτίκαρε τον Ράμσεϊ για τις μειωτικές παρατηρήσεις του σχετικά με έναν Αυστραλό παρουσιαστή.

Ένα νέο επεισόδιο αυτής της κόντρας γράφτηκε την Κυριακή στο Σίδνεϊ, όπου ο Όλιβερ δήλωσε: «Ο Γκόρντον θα κάνει τα πάντα γιατί είναι βαθιά ζηλιάρης και δεν μπορεί να επεξεργαστεί το γιατί κάνω ό, τι κάνω και γιατί δεν μπορεί να το κάνει και αυτός. Με ζηλεύει βαθιά για την επιτυχία μου», είπε και πρόσθεσε: «Είναι τόσο απασχολημένος με το να φωνάζει και να ουρλιάζει, που κάνει τον τομέα μας να μοιάζει ότι εμπλέκονται ένα μάτσο φωνακλάδες».

Και οι φαρμακερές ατάκες έχουν συνέχεια: «Είναι απλά ένας φαφλατάς. Έχει καταβληθεί με αρνητικότητα και όλοι οι βοηθοί του δεν του μιλάνε, γιατί είναι έτσι και αυτό είναι κρίμα».

Αργότερα ωστόσο, είπε ότι λυπάται για τα σχόλιά του, λέγοντας σε αυστραλιανό μέσο: «Είμαι ενοχλημένος που τα είπα αυτά… δεν νομίζω ότι είναι πολύ υπεύθυνο από μένα επειδή δεν θέλω τα παιδιά του να αναστατωθούν».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις