Ο Ερίκος Πετιλόν θεωρείται ένας από τους γοητευτικότερους άντρες που έχουν περάσει από την ελληνική σόουμπιζ. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, πέρασε στην ηθοποιία και έζησε έντονα και πλούσια χρόνια.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Ερρίκος Πετιλόν, μιλώντας στο Λοιπόν, περιγράφει το αδιέξοδό του, εξομολογείται τις δυσκολίες που ζει και μιλάει για όσους τον βοήθησαν.

«Είμαι άνεργος, ψάχνω δουλειά αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση οικονομικά. Είμαι πάρα πολύ στριμωγμένος. Δυστυχώς, βοήθεια επί της ουσίας δεν μπορώ να πάρω. Το να πάρω 100 ή 50 ευρώ δανεικά, ευπρόσδεκτα είναι, τα εκτιμώ και λέω μέσα μου ένα ευχαριστώ. Δεν είναι το ποσό που φτάνει για να με καλύψει, ώστε να μπορέσω να αναπνεύσω, να έχω χρόνο να στεριώσω καλύτερα την προσωπική μου ζωή, το σπίτι, τα ενοίκια μου, τους λογαριασμούς μου. Να αναπνέω ώστε να μπορώ να βρω μια δουλειά» , λέει ο Ερρίκος Πετιλόν, εξηγώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Και συνεχίζει: «Είχα ένα εισόδημα μέχρι πριν από λίγους μήνες, είχα αναλάβει μία εργασία. Από τότε που σταμάτησε η συνεργασία είχα ένα μικρό εισόδημα από το θέατρο που έπαιζα. Τα χρήματα ήταν λίγα. Έχω ζητήσει βοήθεια από μερικούς γνωστούς ανθρώπους, φίλους, να συνεισφέρουν στις ανάγκες μου. Έτυχε και από ανθρώπους που δεν τους ήξερα τόσα χρόνια, δεν είμαστε φίλοι, να λάβω βοήθεια, να συνεισφέρουν πρόθυμα με ένα μικρό ποσό. Όχι επωνύμους, καμία σχέση με τη σοουμπίζ, απλοί άνθρωποι. Δεν ήρθαν μόνοι τους, εγώ χτύπησα κάποιες πόρτες και ζήτησα υποστήριξη, ώστε να κερδίσω λίγο χρόνο, μέχρι να δω ποια δουλειά θα κάνω» .

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις