Ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για singles αποφάσισαν να δημιουργήσουν δυο Γάλλοι επιχειρηματίες στην Πελοπόννησο. Στο Dream Holiday οι εργένηδες αμφότερων των φύλων, θα μπορούν να περάσουν διακοπές χωρίς παιδάκια να τσιρίζουν και μαμάδες να τα κυνηγάνε και χωρίς να αναρωτιούνται αν η κοπέλα ή ο άνδρας που κάθεται στο μπαρ είναι δεσμευμένοι ή ελεύθεροι.

Η ιδέα ανήκει στους Olivier Testard και Morgan Monharoul οι οποίοι έχουν εμπειρία στον τουρισμό και εργάζονται πάνω σε αυτό το project από τον Ιούνιο του 2011.

Η ιδέα τους βασίστηκε σε μελέτες οι οποίες αποδεικνύουν ότι υπάρχουν μεταξύ 15 με 18 εκατομμύρια singles στη Γαλλία. Αλλά δεν υπάρχουν προτάσεις για διακοπές που να απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτό το target group.

«Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων σε ένα ξενοδοχείο. Οικογένειες και ζευγάρια, που καταφέρνουν να συμβιώνουν και οι singles οι οποίοι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Έτσι, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ξενοδοχείο μόνο γι αυτούς» εξηγεί ο Olivier Testard.

Οι δύο συνεργάτες κατάφεραν να πείσουν έναν Έλληνα ξενοδόχο, που βρίσκεται στην περιοχή του Λόγγου στην Πελοπόννησο, να υποδεχτεί μόνο singles αυτό το καλοκαίρι.

Το ξενοδοχείο λέγεται «Dream Holiday» και έχει 140 υπνοδωμάτια: «Θέλουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην αγορά και να δημιουργήσουμε μια καλή εικόνα για να έχουμε πιστούς πελάτες», εξηγεί ο Morgan Monharoul.

Το πελατειακό κοινό όπου στοχεύει το ξενοδοχείο είναι στελέχη επιχειρήσεων ηλικίας από 30 έως 55 ετών, οι οποίοι παράλληλα με τις διακοπές τους θα κάνουν αθλητικές δραστηριότητες, θα χαλαρώσουν και θα κάνουν νέες γνωριμίες.

Το ξενοδοχείο θα παρέχει γυμναστήριο, χορό, μαθήματα μαγειρικής και αθλητικές δραστηριότητες.

Οι εμπνευστές αυτού του concept στοχεύουν να προσελκύσουν διάσημους επισκέπτες από τη Γαλλία αλλά και από όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει από τις 22 Μαΐου έως τις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ οι διακοπές θα κοστίζουν από 1.049 ευρώ μέχρι 1.549 την εβδομάδα. Οι δύο επιχειρηματίες επένδυσαν αρχικά 500.000 ευρώ, ενώ για φέτος ευελπιστούν σε τζίρο 3 εκατομμυρίων ευρώ με την εξυπηρέτηση 3.000 πελατών.

Αν το πιλοτικό πάει καλά, οι δύο Γάλλοι έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνα για τη δημιουργία αντίστοιχων ξενοδοχείων σε Κροατία, Αγιο Δομίνικο και Ταϊλάνδη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις