Ένα ερασιτεχνικό βίντεο από το μουσικό φεστιβάλ της Coachella έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, καθώς η Ριάνα φαίνεται να κάνει κινήσεις που μπορεί να σημαίνουν ότι σνιφάρει κοκαΐνη.

Το βίντεο «ανέβηκε» στο Instagram από τον χρήστη με όνομα fly.xhuksta και, σε πρώτο πλάνο, δείχνει τις φίλες της Ριάνα να χορεύουν σε ένα από τα πολλά πάρτι που γίνονται παράλληλα με το φημισμένο φεστιβάλ μουσικής.

Στη συνέχεια, όμως, η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο βάθος, να κρατά έναν λευκό κύλινδρο, σαν τυλιγμένο χαρτί, γνωστό στη γλώσσα όσων παίρνουν κοκαΐνη ως «γιούφι» και, ακολούθως, να ξύνει την μύτη της για μερικά δευτερόλεπτα, σε μια χαρακτηριστική κίνηση που ακολουθεί την λήψη ναρκωτικών από τη μύτη.

Αν και ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι η 27χρονη σταρ όντως σνίφαρε, το βίντεο απέκτησε τεράστια επισκεψιμότητα.

Από την πλευρά της η Ριάνα δικαιολογήθηκε με ένα μήνυμα στο twitter όπου – βρίζοντας τον fly.xhuksta που πόσταρε το βίντεο στο instagram υποστηρίζει ότι απλά… γέμιζε ένα τσιγάρο μαριχουάνας (joint) με καπνό: «Ακόμα και ο πιο ανόητος θα μπορούσε να δει γεμίζω ένα joint με καπνό. Ποιος σνιφάρει καπνό; (…) Όποιος πιέζει την μύτη του δεν σημαίνει ότι σνιφάρει κοκαΐνη», έγραψε η Ριάνα, η οποία στη συνέχεια έσβησε το σχόλιό της, αν και πολλοί πρόλαβαν να το αναπαράγουν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα παρόμοιο σκάνδαλο ξεσπά: το 2012, πάλι στο φεστιβάλ Coachella, η Ριάνα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όταν «ανέβασε» φωτογραφίες στις οποίες καθόταν στους ώμους ενός άνδρα και έριχνε… λευκή σκόνη στο φαλακρό κεφάλι του!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις