Δανή πολιτικός με… πειστικά επιχειρήματα

Δανή πολιτικός με… πειστικά επιχειρήματα
Η Δανή Νικίτα Κλάεστρουρ έχει βάλει ως στόχο να κάνει καριέρα στην πολιτική με το συντηρητικό κόμμα της χώρας της. Για τον σκοπό αυτό δε χάνει ευκαιρία να προκαλεί με την εμφάνισή της, αλλά και με τις σέξι φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Χρησιμοποιεί αφειδώς όλα τα επικοινωνιακά κόλπα και εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που της έχει απλόχερα χαρίσει η φύση προκειμένου να κερδίσει αναγνωρισιμότητα, ευελπιστώντας ότι αυτή θα μεταφραστεί κάποτε σε ψήφους.

Η δημοτικότητα της και η εμφάνισή της οδήγησαν τους υπευθύνους έκδοσης του περιοδικού «Μ» να της κάνουν πρόταση για μια αποκαλυπτική φωτογράφιση, την οποία η φέρελπις πολιτικός ασμένως απεδέχθη.

Φορώντας μόνο τα εσώρουχά της πόζαρε και το αποτέλεσμα… την δικαιώνει!

Η Νικίτα Κλάεστρουρ είναι φοιτήτρια ρητορικής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και αναπληρωτής πρόεδρος της νεολαίας του συντηρητικού κόμματος «Konservativ Ungdom», στη Δανία.Πριν από περίπου 2 μήνες, η νεαρή πολιτικός είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια με την εμφάνισή της, επιλέγοντας να φορέσει ένα βαθύ ντεκολτέ στην 110η επέτειο της Νεολαίας των Συντηρητικών, με τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρω του διαδικτύου και τα ΜΜΕ να την παρουσιάζουν ως την πιο σέξι πολιτικό.