Ουδείς αναντικατάστατος. Ακόμα και αν πρόκειται για τον Τζέρεμι Κλάρκσον, τον παρουσιαστή για 27 χρόνια του Top Gear, της πιο επιτυχημένης εκπομπής αυτοκινήτου, ο οποίος απολύθηκε επειδή χτύπησε τον παραγωγό του γιατί… δεν βρήκε ζεστό φαγητό κάποιο βράδυ.

Στο εξής, το 36χρονο μοντέλο και τηλεπερσόνα Τζόντι Κιντ αναλαμβάνει την θέση του Τζέρεμι Κλάρκσον και – από τη νέα σεζόν – θα παρουσιάζει την θρυλική για τους φίλους του αυτοκινήτου εκπομπή..

Η Τζόντι Κιντ έχει προϋπηρεσία σε ανάλογες εκπομπές καθώς μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε το σόου “The Classic Car Show” στο Channel 5. Μάλιστα, έχει εμφανιστεί στο Top Gear δύο φορές ως καλεσμένη.

Το BBC ανακοίνωσε επίσης και τους αντικαταστάτες των υπόλοιπων δύο συμπαρουσιαστών του Clarkson , οι οποίοι αποχώρησαν μετά την απόλυση του.

Έτσι, μαζί με το μοντέλο, την εκπομπή θα συμπαρουσιάζουν ο ηθοποιός Philip Glenister (έχει παίξει σε βρετανικά τηλεοπτικά σόου και πρόσφατα παρουσίαζε το “For the Love of Cars” στο βρετανικό Channel 4) και ο παρουσιαστής Guy Martin (δημοφιλής παρουσιαστής αγώνων μοτοσυκλέτας ενώ έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές στο Tourist Trophy του Isle of Man).

Το BBC δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την πρεμιέρα του νέου “Top Gear” αλλά, σύμφωνα με την Sunday Express, η εκπομπή θα ξεκινήσει να προβάλεται ξανά από την άνοιξη του 2016.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις