Την Κυριακή στις δέκα και μισή το πρωί (τοπική ώρα), στον Καθεδρικό Ναό του Μονακό, θα γίνει η βάφτιση των πριγκιπικών διδύμων του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Στην τελετή, στην οποία τα, ηλικίας πέντε μηνών, μωρά θα πάρουν και επίσημα τα ονόματα Ζακ και Γκαμπριέλα, θα παρευρεθούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό καθώς και η οικογένεια της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, νονοί του Ζακ θα είναι ο Christopher Le Vine Jr, ένας από τα ξαδέλφια του πρίγκιπα του Αλβέρτου, και η Diane de Polignac Nigra, ενώ την Γκαμπριέλα θα την βαφτίσουν ο αδελφός της Σαρλίν, Gareth Wittstock, και η Nerine Pienaar, η σύζυγος του πρώην αρχηγού της ομάδας ράγκμπι της Νοτίου Αφρικής, Francois Pienaar.

Μετά το τέλος της βάφτισης και αφού οι καλεσμένοι ευχηθούν στο πριγκιπικό ζεύγος, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν θα επιστρέψουν με τα πόδια στο παλάτι συνοδεία φιλαρμονικής μπάντας, ενώ τα δίδυμα, το πιο πιθανό είναι να μεταφερθούν με αυτοκίνητο, για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις