Για την κατάσταση της υγείας του και πως αντιμετωπίζει τους πόνους από τον καρκίνο μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Τσάκωνας.

«Κάνω χημειοθεραπείες από πέρυσι το καλοκαίρι. Όμως δεν το βάζω κάτω. Το παλεύω γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα φύγουμε από τη ζωή. Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα..». δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso.

«Με το γέλιο προσπαθώ να την παλέψω, αλλιώς θα είχα “φύγει” προ πολλού» εξομολογείται από το κρεβάτι του πόνου, όπου περνάει καθηλωμένος το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του.

Ο 72χρονος Κώστας Τσάκωνας αναφέρει στην εφημερίδα: «Mου προέκυψαν πολλά προβλήματα υγείας. Το εγκεφαλικό, η αστάθεια και τώρα ο καρκίνος. Τι άλλο να πάθω ο άνθρωπος; Τα έχω όλα».

Όπως σχολιάζει με θάρρος, ο καρκίνος που έχει στην ουροδόχο κύστη και οι χημειοθεραπείες τον έχουν ταλαιπωρήσει πολύ. «Να μη ζήσει άλλος τους δικούς μου πόνους. Είναι ανυπόφοροι. Θα το παλέψω όμως. Τον έχω πάρει στα αστεία. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου. Κάποια στιγμή θα φύγουμε από τη ζωή. Άλλωστε τον θάνατο και την Εφορία δεν τα αποφεύγεις».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις