Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε συνέντευξή του έκανε μια σφοδρή επίθεση στους έντεχνους τραγουδιστές λέγοντας πώς είναι «μεγάλη πληγή», χαρακτηρίζοντας το έντεχνο ελληνικό τραγούδι ως «μεγάλη απάτη».

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στον κυπριακό ραδιόφωνο «Κλικ fm» και στην εκπομπή του Τάσου Θεοδώρου και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Πληγή μεγάλη το έντεχνο τραγούδι, που αιμορραγεί συνεχώς. Οι πιο προσποιούμενοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα είναι οι έντεχνοι». Και συνέχισε: «Πληγή μεγάλη το έντεχνο τραγούδι, που αιμορραγεί συνεχώς. Οι πιο προσποιούμενοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα είναι οι έντεχνοι. Και το δηλώνω ευθαρσώς και το λέω και στη μούρη τους. Θεωρώ μεγάλη απάτη το ελληνικό έντεχνο τραγούδι.

Εγώ σαν Σαββιδάκης είμαι καλότεχνος, ούτε υπήρξα σκυλάς ούτε βήτα, γάμα, δέλτα. Οι έντεχνοι καπηλεύονται ένα μέρος του κοινού, που θέλει να ακούσει καλά τραγούδια.

Έχει πολλαπλασιαστεί σαν μύκητας και όλοι αυτοί πάτησαν πάνω σε μεγάλα έντεχνα συγκροτήματα, όπως οι αδερφοί Κατσιμίχα, ή μέρος των Πυξ Λαξ. Προσπαθούν να αποδεικνύουν πόσο σκεπτόμενοι είναι και διαφορετικοί από τους εμπορικούς, χωρίς να καταλαβαίνουμε ούτε ένα στίχο», υποστήριξε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις