Πριν μερικούς μήνες, ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson σόκαρε τα εκατομμύρια των θαυμαστών του συγκροτήματος σε όλο τον κόσμο όταν αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο. Όμως, τα νέα είναι ευχάριστα για τον 56χρονο μουσικό: η θεραπεία έπειτα από επτά εβδομάδες χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας για ένα καρκινικό όγκο στη γλώσσα, ήταν επιτυχής.

Ο καλλιτέχνης, ανέβασε στην επίσημη σελίδα του γκρουπ, ένα κείμενο με το οποίο ευχαριστεί τους θαυμαστές του, την οικογένειά του και το ιατρικό προσωπικό για τη υποστήριξη και τη θεραπεία που είχε «ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την φανταστική ιατρική ομάδα που είχε αναλάβει την θεραπεία μου τους τελευταίους μήνες, με κατάληξη αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για την οικογένειά μου, και με πολλούς τρόπους, ήταν σκληρότερα για εκείνους απ’ ότι για εμένα. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους οπαδούς μας για τα καλά τους λόγια και τις σκέψεις τους. Είμαι ταπεινός θιασώτης της προσπάθειας για την διατήρηση της θετικής στάσης, και η ενθάρρυνση από την παγκόσμια οικογένεια των Maiden σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Αυτή την στιγμή νιώθω ότι έχω τρομερό κίνητρο και ανυπομονώ να επιστρέψω ως συνήθως στην δουλειά, όσο πιο γρήγορα μπορώ», έγραψε ο Dickinson.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις