Το Caprice είναι ένα από τα πιο γνωστά μπαρ όχι μόνο της Μυκόνου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Για δεκαετίες ολόκληρες το εμβληματικό μαγαζί διασκέδασε γενεές παραθεριστών και ηδονοθηρών στο νησί των ανέμων.

Για όλα όμως υπάρχει ένα τέλος και πριν από μια βδομάδα ο ιδιοκτήτης του Caprice και οι συνεργάτες του παρέδωσαν τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, όπως διέταζε σχετική δικαστική απόφαση.

Οι δύο πλευρές διαπραγματεύτηκαν το ενδεχόμενο παράτασης λειτουργίας του ως το τέλος της φετινής σαιζόν, αλλά τελικά δεν επήλθε συμφωνία. Έτσι εφαρμόστηκε ό,τι όριζε η απόφαση του Άρειου Πάγου και την Κυριακή το μπαρ έκλεισε, ξηλώθηκε ο εξοπλισμός και μπήκε λουκέτο με ένα… τελευταίο, αυθόρμητο πάρτι!

Τουρίστες και ντόπιοι που είχαν διασκεδάσει κάποια στιγμή ή πάρα πολλές στιγμές τα τελευταία 30 χρόνια στο θρυλικό μπαρ, θέλησαν να το… αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο.

Κόσμος μαζεύτηκε έξω από το Caprice, η dj άρχισε να παίζει μουσική επιλέγει μουσική και έναν από τους μπάρμεν έστησε έναν πρόχειρο πάγκο και άρχισε να κερνάει όσους έρχονταν για να πιουν ένα τελευταίο ποτό στο θρυλικό μπαρ.

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις