Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό έδωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και μίλησε χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις για όλα. Σε ερώτηση αν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ο τραγουδοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια ότι στο παρελθόν έχει πάρει ουσίες: «Πώς δεν έχω! Γιατί; Ποιος δεν έχει πάρει από εμάς; Εξαρτάται βέβαια τι εννοείς ναρκωτικά».

Και συμπλήρωσε: «Ξέρεις κάποιον στα χρόνια μας που να μην έχει; Πες μου έναν! Και; Δεν έφαγα κόλλημα. Η κόρη μου είναι στην Αγγλία. Κάθε μέρα και σε άλλο μπαράκι. Της έκανα μία κουβέντα και της εξήγησα πόσο κακό κάνουν όλα αυτά. Της έθεσα όρια. Είναι άσχημα πράγματα. Έχω χάσει ανθρώπους από ναρκωτικά. Με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για παράδειγμα, κάναμε παρέα. Ήρθε ένα πρωί που τα έκοψα όλα μαχαίρι».

Ποιος ήταν ο λόγος που έκοψε τα ναρκωτικά όμως και γιατί το έκανε; «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού σε ένα μαγαζί. Νωρίτερα είχα πάει σε ένα φίλο μου και κάναμε ένα “τσιγάρο”. Στο ραντεβού, η γυναίκα μου, μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Μάλιστα είχε έρθει με μία φίλη της, η οποία γύρισε κάποια στιγμή και ρώτησε “τι λέει αυτός;” Εκεί είπα “τέρμα, δεν ξανακάνω», κατέληξε.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη γνωριμία με την σύζυγό του: «Παντρεύτηκα σχεδόν σαράντα χρόνων. Μέχρι τότε, κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, γυρνούσα σπίτι όταν δεν μπορούσα να πάω πουθενά αλλού. Έχω πιει, έχω καπνίσει και έχω κοιμηθεί σε άπειρα σπίτια. Κάποια στιγμή είπα: «αυτήν τη γυναίκα τη γουστάρω και θέλω να μείνω μαζί της». Αυτό ήταν όλο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις