Η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph αναφέρει ότι πωλούνται στο Ebay μπλουζάκια με στάμπα τον πρώην υπουργόΟικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη μετά την είδηση της παραίτησης του.

Κάποιος πρόλαβε και τύπωσε σε στάμπες τον Γιανη Βαρουφάκη να κάνει την περίφημη χειρονομία με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο και να λέει «Stick the finger to Germany», αλλά και μέσα σε ένα κόκκινο αστέρι και τα διαθέτει μέσω του e-bay έναντι 8 λιρών (περίπου 11.5 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία).

Ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια που πόσταραν οι followers του δημοσιογράφου Esa Benett που έγραψε στο twitter «Σας λείπει ο Γιάνης Βαρουφάκης; Μπορείτε να τον έχετε σε t-shirt».

Κάποιος ρωτάει αν τα μπλουζάκια θα είναι υπογραμμένα από τον οικονομολόγο – σταρ, κάποιος λέει ότι «έχω Γερμανούς φίλους, γίνεται να έχω ένα μπλουζάκι που να γράφει Stick the finger to banksters;», ενώ ένας τρίτος αναφέρει ότι «πριν μερικές μέρες οι γερμανικές εφημερίδες προέβλεψαν ότι ο Βαρουφάκης θα καταλήξει σαν τον Τσε Γκεβάρα – στάμπα σε μπλουζάκι. Και έπεσαν μέσα».

Τα μπλουζάκια διατίθενται στην σελίδα http://t.co/5dEvI1Lwsi

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις