Για πρώτη φορά εμφανίστηκε δημοσίως ο Τζόρτζ Μάικλ, μερικές εβδομάδες αφότου έγινε γνωστό ότι νοσηλεύτηκε σε πανάκριβη ιδιωτική κλινική αποτοξίνωσης! Ο φωτογραφικός φακός τον αποτύπωσε και ήταν αμείλικτος μαζί του, καθώς ο τραγουδιστής εμφανίζεται με παραπανίσια κιλά, πολύ γερασμένος και με θλιμμένο βλέμμα.

Ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του 51χρονου ελληνοκυπριακής καταγωγής σταρ, νοσηλεύεται στην κλινική «Kussacht Practice», όπου έχουν «φιλοξενηθεί» στο παρελθόν και άλλα celebrities, όπως ο σχεδιαστής Τζον Γκαλιάνο. Το πρόγραμμα αποτοξίνωσης που προτείνει η κλινική αυτή κοστίζει 100.000 ευρώ.

Ο Τζορτζ Μαικλ έχει παραδεχθεί την εξάρτησή του από τις ουσίες και έχεο συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρειά. Τιμωρήθηκε τότε με φυλάκιση δύο μηνών, πρόστιμο και απαγόρευση οδήγησης.

Ο Τζορτζ Μάικλ είχε εκμυστηρευθεί πως το 2009 έφτασε να καπνίζει 25 τσιγαριλίκια την ημέρα, τα οποία τα μείωσε στα 8 μετά τη βαριά πνευμονία που έπαθε το 2011 και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν τρεις εβδομάδες σε κώμα και στη συνέχεια να ξυπνήσει με αλλαγμένη τη φωνή του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις