Είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ, με κοιλιακούς «φέτες», έχει καλή δουλειά, καλό εισόδημα αλλά δε μπορεί να βρει σύντροφο. Απελπισμένος ο 29χρονος Ρεν Λου από την Αλαμπάμα έφτιαξε ιστοσελίδα όπου ζητά να του βρουν την ιδανική σύντροφο, με το αζημίωτο!

Ο Ρεν Λου είχε, όπως λέει ο ίδιος, 30 ανεπιτυχή ραντεβού τους τελευταίους 10 μήνες και να να διορθώσει τα πράγματα, δημιούργησε μια ιστοσελίδα που προσφέρει ανταμοιβή 10.000 δολαρίων σε όποιον του βρει φίλη για να κάνει σχέση.

Στην ιστοσελίδα γνωριμιών dateren.com, οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλουν προτάσεις για φίλες τους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ιδανικό του ταίρι.

Για να παρακινήσει όσο περισσότερους ανθρώπους να τον βοηθήσουν να βρει την κατάλληλη γυναίκα, δεσμεύεται ότι όποιος του εξασφαλίσει σχέση τουλάχιστον για 6 μήνες, θα πάρει ως έπαθλο 10.000 δολάρια.

Έτσι είναι, σε έναν κόσμο όπου όλα αξιολογούνται με το χρήμα, ακόμη και η «ιδανική σχέση» έχει ένα κόστος. Αν και, εδώ που τα λέμε, κάποιο κρυφό “κουσούρι” θα έχει ο Ρεν Λου, για να μη μπορεί να “σταυρώσει γκόμενα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις