Την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 στις 12.30 το μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βάφτισαν την 5μηνη κορούλα τους και της έδωσαν το όνομα Μαρίνα.

Το μυστήριο έγινε στη Μονή Παναχράντου στην Άνδρο και τελέστηκε από τους τρεις μοναχούς της Μονής (Ευδόκιμος, Αέτιος, Φιλάρετος). Στην ίδια Μονή είχε αρραβωνιαστεί η Ελένη Μενεγάκη με το Ματέο Παντζόπουλο, όπως είχε αποκαλύψει ο μοναχός Ευδόκιμος.

Νονοί ήταν τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας (Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια) τα οποία απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα της μικρής δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού η Ελένη θεωρεί πως η σύλληψη έγινε πέρυσι της Αγίας Μαρίνας 17 Ιουλίου, γι’αυτό το λόγο είχε υποσχεθεί πως θα δώσει στη μικρή το συγκεκριμένο όνομα.

Η παρουσιάστρια κοινοποίησε φωτογραφίες από την βάφτιση μέσω twitter, ευχαριστώντας τους followers της για τις ευχές τους.

Σε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Ματέο Παντζόπουλο η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει: «Σήμερα η μικρούλα μας βαφτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τα αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της!»Ο Ματέο επέλεξε να ντυθεί στα άσπρα, ενώ η Ελένη φόρεσε ένα μάξι πράσινο φόρεμα. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο φίλος της hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης τον οποίο και ευχαρίστησε για το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ανέβασε και μια φωτογραφία με την μπομπονιέρα-καραβάκι της κόρης της Μαρίνας, αφιερώνοντας την «σε όλους εσάς που με έχετε στην καρδιά σας».

Τέλος, ευχαρίστησε για τις ευχές, γράφοντας: «Τόσο όμορφα λόγια που κρύβουν την αλήθεια της καρδιάς σας! Μας συγκινήσατε τόσο πολύ!»

Μετά την λειτουργία το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα στους παραβρισκόμενους στο προαύλιο του ανακαινισμένου ηγουμενείου της Μονής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις