Για τρίτη φορά σε 8 μήνες ζούμε μια προεκλογική περίοδο και αφού δε μπορούμε να το αποφύγουμε, ας το… απολαύσουμε τουλάχιστον.

Κάποιοι από τους πολιτευτές που περιφέρονται στα πάνελ για να υποστηρίξουν τις θέσεις των κομμάτων τους (καθώς στην τρέχουσα εκλογική αναμέτρηση δεν είναι υποχρεωμένοι να κυνηγούν σταυρούς), προσφέρουν στιγμές αληθινής διασκέδασης, εφάμιλλές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ένα διασκεδαστικό στιγμιότυπο κατεγράφηκε σε πάνελ του Αlpha, όπου βρέθηκαν καλεσμένοι ο Θανάσης Παφίλης εκ μέρους του ΚΚΕ και ο Γρηγόρης Ψαριανός εκ μέρους του Ποταμιού.

Ο Θανάσης Παφίλης κάποια στιγμή αναφέρθηκε στον αριθμό των 222 βουλευτών που ψήφισαν μνημόνιο, τον διέκοψε ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολιάζοντας ειρωνικά «3 επί 222, 666 του Σατανά».

Ο κ. Παφίλης, μετά από κάποια δευτερόλεπτα αφωνίας, απάντησε στον Ψαριανό «Πρέπει άλλη φορά να μην πίνεις όταν έρχεσαι». «Τι καλέ, νερό πίνω…», είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός δείχνοντας το ποτήρι που είχε μπροστά του, ενώ η Άννα Ασημακοπούλου της Νέας Δημοκρατίας, αριστερά στο πλάνο δυσφορούσε έντονα.

Ο Ψαριανός συνέχισε απευθυνόμενος στον Παφίλη: «Το έχεις σκεφτεί αυτό, τρία επί 222 κάνει 666;», με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ να μην δίνει άλλη συνέχεια.