Δεν θα υπάρξει καμία δίωξη εναντίον του Μελ Γκίμπσον, ύστερα από έρευνα της αστυνομία για την καταγγελία ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα φωτογράφο, σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE.

«Η αστυνομία ολοκλήρωσε μια ενδελεχή έρευνα των ισχυρισμών μίας φωτογράφου του Σίδνεϊ και έχει καταλήξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του πελάτη μου Μελ Γκίμπσον», δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Η φωτογράφος, που εργάζεται για την εφημερίδα Daily Telegraph της Αυστραλίας και ονομάζεται Κρίστι Μίλερ) είχε ισχυριστεί ότι της επιτέθηκε ο Γκίμπσον, την ώρα που αυτήν τον φωτογράφιζε στο Σίδνεϊ, στις 24 Αυγούστου. Η Μίλερ ισχυρίστηκε ότι ο Μελ Γκίμπσον την έσπρωξε από πίσω, αφού είχε καταφέρει να φωτογραφίσει το διάσημο ηθοποιό με τη φίλη του Ρόσαλιντ Ρος.

Ο δικηγόρος του Μελ Γκίμπσον υποστήριξε ότι ο πελάτης του από την αρχή αρνήθηκε ότι όλα αυτά που καταγγέλλει η φωτογράφος είναι αληθινά. Επιπλέον είπε ότι μετά την εξέταση των μαρτύρων από την αστυνομία και το βίντεο από το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, αλλά λαμβάνοντας υπ΄ όψιν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, πλέον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία ουσία στον ισχυρισμό της Μίλερ. «Η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη», είπε.

Τον περασμένο μήνα, ο εκπρόσωπος του Μελ Γκίμπσον, Άλαν Νιέρομπ, αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς της Μίλερ λέγοντας ότι «ο κ. Γκίμπσον και η φίλη του παρενοχλούνταν συνεχώς από την φωτογράφο παρότι της είχαν επανειλημμένα ζητήσει να σταματήσει, πράγμα που δεν έκανε» και πρόσθεσε: «Δεν υπήρξε ποτέ καμία απολύτως φυσική επαφή και η ιστορία αυτήν είναι πλήρως κατασκευασμένη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις