Ένα (-) tape με την Τζένιφερ Λόπεζ σε ερωτικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και να εκμεταλλευτεί εμπορικά συνεργάτης του πρώην συζύγου της Λατίνας σταρ.

«Θα βγάλουμε ένα DVD και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πλάνα. Υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την Τζένιφερ χωρίς ρούχα και σε (-)ουαλικές καταστάσεις, ειδικά από το ξενοδοχείο όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος», δήλωσε, στο περιοδικό «In Touch Weekly», ο Εντ Μέγιερ, συνεργάτης του πρώτου συζύγου της τραγουδίστριας, Οχάνι Νοά.

Η 46χρονη τραγουδίστρια και ο Οχάνι υπήρξαν παντρεμένοι για 11 μήνες το 1997.Πριν από περίπου έξι χρόνια, η Τζένιφερ κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και πέτυχε την αναστολή της κυκλοφορίας του βίντεο, το οποίο μαγνητοσκόπησε ο ίδιος ο πρώην σύζυγός της και σκόπευε να το βγάλει στην αγορά, υπό τον τίτλο «Πως παντρεύτηκα την Τζένιφερ Λόπεζ: Η ιστορία της J-Lο και του Οτζάνι Νόα» («How I Married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story»).

Ωστόσο, ο Οχάνι και ο συνεργάτης του φαίνεται πως έχουν βρει ένα «παραθυράκι» στο νόμο για να κυκλοφορήσουν το (-)-tape από το μήνα του μέλιτος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις