Στα εξωτικά νησιά Μπόρα – Μπόρα της Πολυνησίας βρίσκεται ο ποπ τραγουδιστής και εφηβικό είδωλο Τζάστιν Μπίμπερ, παρέα με το νέο του αμόρε Τζέιντι Πιρς. Όπως είναι λογικό οι παπαράτσι καραδοκούν για μια φωτογραφία του και κάποιος από αυτούς έπιασε… λαυράκι!

Σε διάφορα αμερικανικά μέσα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο ποπ σταρ εντελώς γυμνός, στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου απολαμβάνει τον έρωτα του.

Μόλις «ανέβηκαν» οι νέες φωτογραφίες του γυμνού Μπίμπερ, τα σχόλια των φαν του γέμισαν το διαδίκτυο. Οι περισσότεροι σχολιάζουν το… μέγεθος του και μάλλον τον αποκαλούν χαρισματικό. «Κουνιέται σαν σημαία από τον αέρα δεξιά αριστερά, όπως περπατάει» έγραψαν διάφοροι.

Πάντως από τις φωτογραφίες λείπουν τα τατουάζ που έχει ο Μπίμπερ στο κορμί του και οι υποστηρικτές του λένε πως είτε πρόκειται για μοντάζ, είτε ο άνθρωπος στις φωτογραφίες δεν είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Λείπουν, ο σταυρός που έχει ο τραγουδιστής στο στέρνο, οι λατινικοί αριθμοί στον αριστερό του ώμο, και τα δύο τατουάζ στην κοιλιά του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις