Πολλά έχουν γραφτεί για τον ρόλο του Νικ Γκόρντον, συντρόφου της 22χρονης κόρης της Γουίτνι Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα, που βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Στην υπόθεση υπάρχουν εξελίξεις, καθώς οι δικηγόροι της οικογένειας της νεκρής κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά όπου υποστηρίζουν πως η Μπόμπι Κριστίνα έπεσε σε κώμα τον περασμένο Ιανουάριο μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από τον ίδιο της τον σύντροφο, με αποτέλεσμα να πεθάνει στις 26 Ιουλίου, χωρίς να έχει ανακτήσει ποτέ τις αισθήσεις της.

Στην αναφορά υποστηρίζεται πως το ζευγάρι είχε έναν άγριο καυγά στο σπίτι τους στη Ατλάντα και ο Νικ Γκόρντον χτύπησε την σύντροφό με αποτέλεσμα το πρόσωπο και το σώμα της Μπόμπι Κριστίνα να γεμίσουν μώλωπες, ενώ της έφυγε και ένα δόντι.

Στην συνέχεια της έκανε μια ένεση ναρκωτικών, που εν τέλει απέβη μοιραία, ρίχνοντας σε κώμα τη Μπόμπι Κριστίνα. Στη συνέχεια της έχωσε το κεφάλι μέσα στη μπανιέρα, με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλικές βλάβες.
Παράλληλα υποστηρίζουν πως προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη από τον καυγά, αλλάζοντας της ρούχα.

Στη νομική αγωγή εναντίον του 25χρονου, η οικογένεια Μπράουν τον κατηγορεί πως λίγο καιρό μετά τον θάνατο της, πόζαρε μπροστά από τον τάφο της, ώστε να πουλήσει τις φωτογραφίες σε περιοδικό έναντι 40.000 δολαρίων.

Σε απάντηση των ανωτέρω ο Νικ Γκόρντον, Μέσω των δικηγόρων του, υποστηρίζει πως η οικογένεια Μπράουν δεν έχει καμία απόδειξη για τα λεγόμενα της, καθώς τα αποτελέσματα της νεκροψίας της Μπόμπι Κριστίνα δεν έχουν κοινοποιηθεί ούτε στους Μπράουν, ούτε στον Νικ Γκόρντον.

Τέλος, οι δικηγόροι του 25χρονου κάνουν λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του Νικ Γκόρντον.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις