Οι γυμνές φωτογραφίες του Τζάστιν Μπίμπερ από τα Μπόρα Μπόρα «γκρέμισαν» το διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες, στην «λογοκριμένη» ή την πρωτότυπη εκδοχή τους. Ο ποπ σταρ σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας που τις δημοσίευσε σχολιάζοντας παράλληλα μέσω Twitter το trend για τις τσίτσιδες πόζες του.

«Κανείς δεν απεχθάνεται το γουρούνι που τραβάει και πουλάει γυμνές φωτογραφίες. Μόνο τον celebrity που είναι γυμνός. Ok!» έγραψε ο Μπίμπερ στο διαδίκτυο ενώ οι δικηγόροι του έδωσαν 12 ώρες στην «New York Daily News» να κατεβάσει τις εικόνες από τον ιστότοπό της.

Σε αντίθετη περίπτωση, επικαλούμενοι παραβίαση της προσωπικής ζωής και της ιδιωτικότητας του τραγουδιστή απείλησαν ότι θα κινηθούν νομικά.

Προς το παρόν οι γυμνές φωτογραφίες παραμένουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, ενώ εκπρόσωπος του φωτογραφικού πρακτορείου υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία παραβίαση, ενώ ο ίδιος ο Τζάστιν Μπίμπερ «παίζει» συχνά με γυμνές φωτογραφίες του στα μέσα ενημέρωσης, άρα, οι επίμαχες πόζες τραβήχτηκαν νόμιμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις