Το ποσό των 30.000 δολαρίων ομολόγησε ότι αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάταν η 45χρονη Έθελ Μπουζάλας σε ηλεκτρονική επιστολή της προς τον επίσκοπο Αντώνη Παρόπουλο, στην οποία υποστηρίζει ότι πρόκειται για χρήματα που είχε δανείσει ο σύζυγός της για τα βιβλία και την μισθοδοσία στο σχολείο, σύμφωνα με την New York Post.

Η Μπουζάλας διατηρούσε παράνομη σχέση με τον 67χρονο Ελληνορθόδοξο ιερέα Γεώργιο Πασσιά. Το σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο σύζυγος της Μπουζάλας βρήκε το (-)-tape που είχε μαγνητοσκοπήσει το παράνομο ζευγάρι και το έστειλε στην Αρχιεπισκοπή.

Επιπλέον, στην ίδια επιστολή αναφέρει ότι αισθάνεται «προδομένη και χρησιμοποιημένη» από τον 67χρονο ιερέα, καθώς υποστηρίζει ότι την άφησε έγκυο.

«Δεν τολμάω να ρωτήσω αν ο πατέρας Γεώργιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, αν και φαίνεται να… το έχει κάνει. Γιατί να νοιώθω εγώ αμφιβολίες γι’ αυτό;» γράφει στο e-mail και προσθέτει:

«Έχω μείνει μόνη μου να σηκώσω το βάρος του σκανδάλου ενώ ο ίδιος κρύβεται. Η αδερφή μου λέει ότι έχω χρησιμοποιηθεί και θυματοποιηθεί για τα χρήματά μου και ότι πιθανότατα δεν είμαι το πρώτο θύμα του. Νοιώθω τόσο πληγωμένη όσο δεν έχω νοιώσει στο παρελθόν».

Ο επίσκοπος ζήτησε από την 45χρονη να προσκομίσει τα κατάλληλα δικαιολογητικά έγγραφα για την αφαίρεση των χρημάτων από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου ειδάλλως την προειδοποίησε ότι θα πρέπει να την καταγγείλει στις αρχές.

Τέλος, ο επίσκοπος Αντώνης Παρόπουλος ανέφερε σε δηλώσεις του στην New York Post ότι η Μπουζάλας θα παραδώσει τα χρήματα μέσα στην εβδομάδα.

Σε καρέ από τα βίντεο που αποκαλύφθηκαν η 45χρονη εμφανίζεται να τρίβει με τις πατούσες της το πρόσωπο του παπά και εκείνος να το απολαμβάνει.

Σε άλλο στιγμιότυπο ο πατέρας Γεώργιος φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή να κάνει προσομοίωση (-) με μια μπανάνα, τυλιγμένη με μια μεμβράνη, μέχρι που το φρούτο λιώνει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις