Μια νέα βιογραφία του Φρανκ Σινάτρα, με τίτλο «Sinatra: The Chairman», του συγγραφέα Τζέιμς Κάπλαν, υποστηρίζει ότι η «Φωνή» έπασχε από (-)ουαλική ανικανότητα, ενώ φέρεται να του είχε τοποθετηθεί εμφύτευμα πέους.

Συνεπακολούθως, το βιβλίο συμπεραίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Ρόναν Φάροου να είναι γιος του θρυλικού τραγουδιστή, παρά τους υπαινιγμούς της Μίας Φάροου.

Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο του Κάπλαν αναφέρει ότι τον Οκτώβριο του 1986, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώ έδινε παράσταση στο Ατλάντικ Σίτι. Τότε οι γιατροί αφαίρεσαν ένα τμήμα του εντέρου του καθώς έπασχε από οξεία εκκολπωματίτιδα.

Λόγω αυτής της επέμβασης, ο τραγουδιστής δεν ήταν σε θέση να έχει (-)ουαλικές επαφές, κάτι για το οποίο φέρεται να έχει παραπονεθεί στους κοντινούς φίλους του. Ο βιογράφος, μάλιστα, αναφέρει ότι από τότε είχε καταφύγει στη λύση των προθέσεων πέους.

Στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου, ο Κάπλαν εξηγεί ότι Σινάτρα πέρασε τους πρώτους τρεις μήνες του 1987, στη Χαβάη και στο Παλμ Σπρινγκς, ενώ «κάποια στιγμή τον Μάρτιο, Μία Φάροου, η οποία τότε ζούσε στη Νέα Υόρκη, συνέλαβε τον γιο της Ρόναν, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Γούντι Άλεν.

Το 2013, η Μία Φάροου προκάλεσε σάλο όταν απάντησε σε ερώτηση του Vanity Fair αν ο γιος της θα μπορούσε να είναι βιολογικό παιδί του Σινάτρα, λέγοντας «ενδεχομένως».

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Σινάτρα 1966 έως το 1968 και η σχέση της με τον Γούντι Αλεν ξεκίνησε το 1980.

Ο γιος της γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1987 και είναι νόμιμο παιδί του Αλεν, ωστόσο, δεν του έγινε ποτέ εξέταση DNA.

Απαντώντας στις φήμες, ο Ρόναν Φάροου, ο οποίος είναι παρουσιαστής του MSNBC, έγραψε στο Twitter «Ακούστε, όλοι είμαστε «πιθανοί» γιοι του Φρανκ Σινάτρα.»

Ακόμα και ο διάσημος σκηνοθέτης, Γούντι Αλεν, φαίνεται να μην είναι σίγουρος αν είναι ο πατέρας, γράφοντας κάποτε στους The New York Times:

«Είναι ο γιος μου ή, όπως λέει η Μία είναι γιος του Φρανκ Σινάτρα; Σίγουρα, μοιάζει πολύ με τον Φρανκ στα μπλε μάτια του και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά και να είναι, δεν αλλάζει τίποτα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις