Είναι φαίνεται της μόδας για τα male models στην Ελλάδα να κομπάζουν για τις ερωτικές τους επιδόσεις. Μετά τις 4.000 παρτενέρ του Γιάννη Σπαλιάρα, το μόριο – Ferrari του Διονύση Αλέρτα και το διήμερο (-) με παρέα πέντε Ιταλίδων του Άνθιμου Ανανιάδη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, άλλο ένα (-)ι αγόρι της TV, μιλά για τις εμπειρίες του.

«Στο αμάξι, στο δρόμο και στη θάλασσα έχω κάνει (-). Κανένα από αυτά δεν είναι περίεργο», δηλώνει, στο περιοδικό «Ok!», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και, συνεχίζει: «ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει αν με πιάσουν! Τι έκανα; Έγκλημα; Αν θέλουν να με βάλουν φυλακή επειδή έκανα (-) σε δημόσιο χώρο με την κοπέλα μου, ας με συλλάβουν! Έτσι κι αλλιώς, όπως το πάνε, θα μας φορολογήσουν και το (-)!».

Παράλληλα, το μοντέλο εξομολογείται πως άρχισε να φλερτάρει στα 13 του, ενώ η πρώτη του φορά ήταν στα 16, όταν ήταν μαθητής της Α’ Λυκείου, με παρτενέρ μία κοπέλα 23 ετών που είχε γνωρίσει στο γυμναστήριο. «Το ευτύχημα είναι ότι ήμουν ψηλός, οπότε μεγαλοέδειχνα. Βέβαια, δεν της είπα ότι δεν είχα καμία (-)ουαλική εμπειρία. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε ότι ήμουν παρθένος. Τότε τα αγόρια ενδιαφέρονταν περισσότερο να ευχαριστήσουν την κοπέλα, παρά να ευχαριστηθούν τα ίδια, οπότε πάντα ρωτούσα “πώς τα πήγα; Ήμουν καλός; Πέρασες καλά;”».

«Είμαι περισσότερο του φλερτ παρά του (-)», συμπληρώνει και αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο διάστημα που απείχε από το (-) ήταν 10 μήνες, στα 19 του και μετά από χωρισμό, ενώ παραδέχεται ότι πριν από δύο χρόνια σκέφτηκε να κάνει πρόταση γάμου στην τότε σύντροφό του.

Πως απαντά σε όσους τον σχολιάζουν γιατί τους τελευταίους μήνες άλλαξε τρεις συντρόφους; «Ψάχνω την κατάλληλη γυναίκα, οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης. Από τη στιγμή που δεν έχω οικογένεια και παιδιά και δεν πρόσβαλα τις γυναίκες που ήταν δίπλα μου, δεν ενοχλώ κανέναν!», απαντά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις