Η Ναταλία Γερμανού έχει πει επανειλημμένως ότι κάποιος από τους συντρόφους της την απατούσε, αλλά μέχρι τώρα δεν ξέραμε ποιος είναι αυτός. Σε συνέντευξή της όμως στο περιοδικό «Εγώ Weekly» η παρουσιάστρια «δίνει», εμμέσως πλην σαφώς, τον Πέτρο Ίμβριο ως τον άντρα που την κεράτωσε.

«Όταν ήμουν παντρεμένη, βίωσα την απιστία. Είχα έναν άντρα ο οποίος ήταν τόσο μάγκας, που κατάφερε να κρατήσει τον γάμο μας όρθιο και εμένα να μην θέλω να τον χωρίσω παρά την απιστία, γιατί ήταν ειλικρινής. Δεν πήγε να το κουκουλώσει και τον αγαπούσα τόσο πολύ, που το θεώρησα μια περιπετειούλα της πλάκας», λέει η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Αν και η Ναταλία δεν λέει το όνομα του άπιστου συντρόφου, δεν χρειάζεται ντοκτορά για να το βρει κανείς: ο μόνος με τον οποίο παντρεύτηκε ήταν ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, από τον οποίο χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, το 2002 και έκτοτε είναι φίλοι.

«Πήγε ο άνθρωπος 45 ημέρες στην Αμερική. Τι να κάνει; Ήταν σε τουρνέ. Τον συγχωρήσαμε», προσθέτει η παρουσιάστρια, ενώ εξηγεί πως είναι ελαστική και δεν της αρέσει να καταλογίζει στους άλλους πράγματα που και η ίδια έχει κάνει, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Η παρουσιάστρια εξομολογείται επίσης στο περιοδικό ότι σκοπεύει σύντομα να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ σε ερώτηση για το νυν σύντροφό της, τον πρόεδρο ομίλου ναυτιλιακών επιχειρήσεων, Κωστή Φραγκούλη, με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, η Ναταλία τονίζει πως δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα και προσθέτει: «εδώ και λίγο καιρό έχω αποφασίσει ότι την προσωπική μου ζωή θα την διαφυλάξω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις