Η ηθοποιός Τζόις Ευείδη γνωρίζει καλά τι σημαίνει για ένα μετανάστη να ταλαιπωρείται από την γραφειοκρατία στη χώρα μας καθώς δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και για χρόνια έπρεπε να ανανεώνει την άδεια παραμονής της.

Το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ, δίνοντας λεπτομέρειες για το τι τράβηξε η ίδια και η οικογένειά της μέχρι τελικά να γίνει… νόμιμη Ελληνίδα: «Την ελληνική υπηκοότητα δεν την έχω ούτε 10 χρόνια. Γεννήθηκα στον Καναδά» λέει και συνεχίζει: «Οι γονείς μου ήδη ζούσαν στον Καναδά ως μετανάστες και είχαν ήδη Καναδική υπηκοότητα. Ο μπαμπάς μου πριν την Καναδική είχε Τουρκική επειδή ήταν από την Πόλη. Και αυτό το υπέροχο κράτος που δυο γαϊδάρων άχυρα του έλεγε ότι είναι Τούρκος υπήκοος και δεν μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, ενώ είχε πολεμήσει κιόλας. Και λόγω του μπαμπά δεν μπορούσε ούτε η μητέρα μου, ούτε εγώ να την πάρω. Είχε πάει στο συνήγορο του πολίτη και έτσι ανακινήθηκε η ιστορία. Κάθε έξι μήνες πήγαινα και έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα».

Η Τζόις Ευείδη μίλησε επίσης και για την προσωπική της ζωή και όλα όσα είδαν πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας διαψεύδοντας ότι έχει σχέση με πολύ νεότερο άντρα. «Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έρωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι».