Η Δήμητρα Ματσούκα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία ενός έργου τέχνης που απεικονίζει υποτίθεται την Παναγία, αλλά φέρνει συνειρμικά στο μυαλό… κάτι άλλο!

Η εικόνα θεωρήθηκε βλάσφημη από πολλούς «ακολούθους» της που αντέδρασαν με οργισμένα σχόλια και πολλοί από αυτούς την έκαναν unfollow.

Απαντώντας στα σχόλια η ηθοποιός έγραψε: «Η φωτο μου αρέσει, και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μενα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow, ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο)συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν».

Σε όσους δε την παρότρυναν να σβήσει την συγκεκριμένη ανάρτηση απάντησε: «Δεν το κατεβάζω γιατί δεν πιστεύω στην τρομοκρατία και στη βία των απαγορεύσεων. Επίσης το βρήκα ευφάνταστο και αν ήμουν στο Βερολίνο θα έτρεχα να δω και όλη την έκθεση. Να είστε όλοι καλα».

Η ηθοποιός σχολίασε και τις αποχωρήσεις «ακολούθων» της , αναρτώντας στο Instagram ένα σκίτσο, που δείχνει έναν άντρα να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε έναν άλλον άντρα, γράφοντας «Ακόμα ένας follower χάθηκε», και συμπλήρωσε με το εξής σχόλιο: «Απολογήσου αργότερα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις