Ο Γιάννης Ζουγανέλης οργισμένος από την επίθεση του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Κώστα Φαλελάκη, μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, ξέσπασε μπροστά στις κάμερες.

«Ο Μηνάς Χατζησάββας ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στο θέατρο από άποψη αξιοπρέπειας. Ο σύντροφός του, ο Κώστας Φαλελάκης, ένας εξαιρετικός ηθοποιός… δεν προσέβαλαν, δεν έκαναν καμία πρόκληση. Είμαι σαφέστατα υπέρ του συμφώνου συμβίωσης και στην Κύπρο υπάρχει. Τι είναι αυτό που μας κάνει να αντιδράμε σε κάτι πάρα πολύ λογικό;

Και στρέιτ υπάρχουν χυδαίοι και ομοφυλόφιλοι υπάρχουν χυδαίοι, δεν μιλάει για τη χυδαιότητα των στρέιτ κανείς. Αυτός της ΝΔ -δεν θέλω να πω ούτε το όνομά του- είναι ότι χειρότερο υπάρχει και λυπάμαι τα Μέσα που του δίνουν τη δυνατότητα να έχει και εικόνα και να τον γνωρίζει ο κόσμος. Δε λες αυτή τη φράση που είπες, είναι ντροπή και είναι και νομικός.

Ντρέπομαι που βγαίνει και μιλάει με ένα χυδαίο τρόπο σε ένα νεκρό που έχει προσφέρει τόσα σε αυτόν τον τόπο μέσα από την τέχνη του και να κρίνεται με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης από έναν άνθρωπο που πείτε μου τι έχει κάνει! Ντρέπομαι! Ντρέπομαι! Ντρέπομαι»!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις