Φέτος, ο νυχτερινός χάρτης της διασκέδασης της πόλης δείχνει να είναι πιο πλούσιος από ποτέ, με νέα σχήματα και συνεργασίες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους και να έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στη νύχτα.

Ωστόσο, ένα από τα σχήματα που εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί με αμείωτη επιτυχία, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην πόλη, είναι σίγουρα εκείνο του Acro, που φαίνεται να μην επηρεάζεται από τους υπόλοιπους προορισμούς διασκέδασης, μιας και ακολουθεί μια μοναδικά ανοδική πορεία.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι και πάλι στη σκηνή του, και διασκεδάζει το κοινό του κέντρου με τον πιο ξέφρενο ρυθμό και τις μοναδικές του επιτυχίες. Μαζί του, για ακόμα μια σεζόν, η Τάμτα, που φαίνεται να αποτελεί μια από τις καταλληλότερες επιλογές που θα μπορούσαν να τον συνοδεύουν επί σκηνής, αλλά και η Ευρυδίκη, με την οποία συνεργάζεται για πρώτη φορά, δημιουργώντας ένα μοναδικό και άκρως διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

Σαμπάνης Τάμτα Ευρυδίκη Acro ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι στα ύψη τον χειμώνα 2015-16.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ACRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων και όχι άδικα. Έχει αποτυπώσει το αστείρευτο ταλέντο του, τόσο στα τραγούδια που έχει γράψει για πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες -ανάμεσά τους η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Βασίλης Καρράς – όσο και για τον ίδιο, ενώ οι εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα γίνονται πάντοτε ανάρπαστες.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη με το Acro ήταν κάτι μοναδικό. Καλλιτέχνης και κέντρο ένωσαν τις δυνάμεις τους και διέγραψαν μια τριετή πορεία που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και φαίνεται πως θα μας απασχολήσει ακόμα για πολύ.

ΤΑΜΤΑ ACRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Είναι ένα από τα ελάχιστα παραδείγματα καλλιτεχνών, που αναδείχθηκαν από ριάλιτι μουσικής, και κατάφεραν να παραμείνουν στο προσκήνιο για πολύ καιρό, διαγράφοντας μια ξεχωριστή καριέρα και διαχωρίζοντας το όνομά τους από τη συμμετοχή τους αυτή.

Η Τάμτα, έπειτα από την αποχώρησή της από το «Super Idol», ξεκίνησε μια πορεία που μονάχα ανοδική ήταν και πλέον έχει καταλήξει να διατηρεί μια μόνιμη θέση σε κάποια μεγάλη πίστα, κάθε σεζόν, ενώ οι επιτυχίες που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι πολλές.

Τις τελευταίες σεζόν συνεργάζεται μόνιμα με τον Γιώργο Σαμπάνη αλλά και με το Acro, διαγράφοντας μια μοναδική πορεία επιτυχίας. Σαμπάνης Τάμτα Acro έχουν πλέον ενώσει τα ονόματά τους για τα καλά και μας χαρίζουν για ακόμα μια χρονιά μοναδική διασκέδαση.

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ACRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Μπορεί να μεσουράνησε στην εποχή των 90s, όταν ξεκίνησε τη μουσική της πορεία, όμως η Ευρυδίκη έχει επανέλθει δυναμικά το τελευταίο διάστημα στο μουσικό προσκήνιο και τη νυχτερινή ζωή. Η μοναδική ερμηνεύτρια χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική φωνή της, αλλά και για τις επιτυχίες της που έχουν μείνει ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να την απολαμβάνουμε από πιο μικρές μουσικές σκηνές της πόλης, όμως, φέτος, την βλέπουμε στην πρώτη της συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη, όπου έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Γιώργος Σαμπάνης Ευρυδίκη φαίνεται να έχουν απίστευτη χημεία, και αυτό αντανακλάται στο μοναδικό αποτέλεσμα που μας παρουσιάζουν.

ACRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Η πενταετής πορεία του στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, έχει αποδείξει περίτρανα πως οι ιθύνοντες του Acro το έχουν με τις επιλογές των καλλιτεχνών που φιλοξενούν στη σκηνή του. Τα δύο μεγάλα ονόματα που έχει φιλοξενήσει μέχρι ώρας στο stage του, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Σαμπάνης, το έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο hot προορισμούς διασκέδασης στο Γκάζι, όπου βρίσκεται, αλλά και ολόκληρης της πόλης.

Φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται στο τιμόνι της διασκέδασης και απογειώνει ξανά το κέφι. Ένας ανεπανάληπτος χειμώνας μας περιμένει και πάλι στο αγαπημένο στέκι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα Acro Σαμπανης του kratisinow.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις