Η Μις Κολομβία Αντριάνα Γκουτιέρες ανακηρύχθηκε «Μις Υφήλιος» για δύο μόλις λεπτά, μετά τη μνημειώδη γκάφα του παρουσιαστή της διοργάνωσης.

Όμως αυτή η… προσωρινή στέψη της, τράβηξε την προσοχή του παραγωγού (-)ταινιών Στίβ Χιρς, ιδρυτή της εταιρείας «Vivid Entertainment», ο οποίος θεωρεί ότι η Αντριάνα απέκτησε αναγνωρισημότητα από αυτή την απονομή κατά λάθος και της πρότεινε αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να γυρίσει ένα βίντεο για την εταιρεία του.

Όπως εξηγεί ο 54χρονος, οι ταινίες (-) των διασημοτήτων όπως των Κιμ Καρντάσιαν, Kendra Wilkinson, Πάμελα Άντερσον και πολλών άλλων, ώθησαν σημαντικά την καριέρα τους. Υπόσχεται ότι τα γυρίσματα θα είναι όσο πιο άνετα γίνεται για την κολομβιανή σταρ και ακόμα της επιτρέπει να διαλέξει μόνη της τον παρτενέρ της ,τον τρόπο που επιθυμεί να κάνει (-) μαζί του, αλλά και σε πόσα έργα θα θελήσει τελικά να συμμετέχει

Στο τέλος της επιστολής του υπόσχεται επίσης ότι για το ατύχημα που υπέστη η εταιρεία του θα της απονείμει το στέμμα του κοριτσιού της VIVID, που θα είναι μόνο για εκείνη και μεγαλύτερο και ομορφότερο από οτιδήποτε φορέσει ποτέ στη ζωή της η νέα «Μις Κόσμος».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις