Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας, «Parole», το βράδυ της Τετάρτης και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα «τεκνά» στα οποία φέρεται να έχει… έφεση η πρώτη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Αννίτα Πάνια είπε: «Ναταλία, γνωρίζουμε τις ερωτικές σου σχέσεις…Γενικότερα έχεις κάνει σχέσεις με νεότερους άνδρες και με πολύ νεότερους άνδρες και με ”τεκνά”».

Η Ναταλία Γερμανού τότε, εμφανώς αμήχανη, είπε: «Όταν λέμε τεκνό τι εννοούμε; Τι ορίζεις ως τεκνό; Δηλαδή όταν κάποιος είναι 40, είναι τεκνό; Μα μου λες ότι τεκνό είναι κάποιος που είναι μια δεκάρα χρόνια νεότερος. Τεκνό δεν λέμε κάποιον που είναι στα 19; Δεν ξέρω, ρωτάω. Γιατί εγώ δεν είχα σχέση με αυτές τις ηλικίες. Όταν στα 70 τα φτιάξω με έναν 30άρη, έλα να μου το προσάψεις, φιλενάδα…

Δεν έχει σημασία αν ο άλλος είναι 28, 48 ή 52. Σημασία έχει να μπορείτε να τα βρείτε και αν μπορείτε να γελάσετε μαζί. Εγώ αν δεν γελάω και αν δεν διασκεδάζω, ειδικά τώρα που η καθημερινότητά μου είναι κουραστική, έχω πολύ μεγάλη ανάγκη μετά από μια κουραστική μέρα να γυρίσω στο σπίτι και να βρίσκω χαρά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις