Ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης είχε επισκεφθεί μαζί με τη Μαρία Κάλλας τον οίκο ανοχής της Μαντάμ Κλοντ, ζητώντας (-)ουαλικές υπηρεσίες που έκαναν μέχρι και την ίδια την διάσημη μαστρωπό να… κοκκινίσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Πολλά μεγάλα ονόματα πολιτικών και διασήμων της εποχής είχαν περάσει από τον οίκο ανοχής της περιβόητης Μαντάμ Κλοντ, που έφυγε από τη ζωή στις 22 Δεκεμβρίου.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Τζον Κένεντι, ο πρώτος σύζυγος της Τζάκι, πριν εκείνη παντρευτεί τον Ωνάση. Ο Κένεντι είχε ζητήσει από τη Μαντάμ Κλοντ μια κοπέλα που να μοιάζει στη Τζάκι, αλλά να είναι πιο (-)ι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Από τους πιο σταθερούς πελάτες ήταν ο Σάχης του Ιράν ο οποίος απαιτούσε κάθε Παρασκευή να πηγαίνουν «φρέσκες» Κλοντέτ σπίτι του. Φήμες θέλουν τακτικοί πελάτες να ήταν ο Μάρλον Μπράντο και ο Μουαμάρ Καντάφι. Επίσης, επισκέπτονταν το σπίτι ο δισεκατομμυριούχος της FIAT Τζιάνι Ανιέλι. Λέγεται, μάλιστα, ότι μετά από ένα όργιο με Κλοντέτ, τις πήρες όλες μαζί και τις πήγε στην εκκλησία.

Η μαντάμ Κλοντ ήταν, κατά το δημοσίευμα, μια «σκληρή» επαγγελματίας που από τις 20 κοπέλες που έβλεπε κάθε μήνα, επέλεγε μόνο 1!

Της ζητούσε να βγάλουν τα ρούχα τους, κι αν αυτό για κάποια κοπέλα ήταν υπερβολικό ή τολμηρό, αμέσως ερχόταν και η απόρριψη…

Ένα άλλο δύσκολο τεστ ήταν και η τσάντα: Αν την άδειαζες και μέσα υπήρχε αταξία, ξεχνούσες απλά την καριέρα σου κοντά της!

Μάλιστα, το ρεπορτάζ, αναφέρει ότι υπήρχε η φήμη, ότι πολλά από τα κορίτσια της είχαν προσληφθεί από την CIA για να αναπτερώνουν το ηθικό των αντρών.

Όσο για τις τιμές; Το 1977 η τιμή ήταν περίπου στα 180 ευρώ για ένα απόγευμα, 370 για ένα βράδυ (20:00 με 02:00) και 600 ευρώ για μια ολόκληρη ημέρα. Οι τιμές για τα Σαββατοκύριακα για τα 400 κορίτσια του οίκου ήταν διαπραγματεύσιμες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις