Θέμα συζήτησης στα πάνελ πρωινών και μεσημεριανών τηλεοπτικών εκπομπών έχει γίνει η νέα (-)ι φωτογράφιση της παρουσιάστριας του «Πάμε Πακέτο» Βίκυς Χατζηβασιλείου στο περιοδικό Down Town.

Βλέποντας τις φωτογραφίες ο παρουσιαστής του “Spata Live” Δημήτρης Ουγγαρέζος, δε μπόρεσε να κρατηθεί και την αποκάλεσε “απόλυτη μιλφάρα”, θεωρώντας ότι της κάνει κομπλιμέντο.

Για τους μη-εξοικειωμένους με την ορολογία των ιστοσελίδων (-), ο όρος MILF είναι αγγλικό αρκτικόλεξο και σημαίνει «Μαμά που θα ήθελα να κουτουπώσω» (Μother I Like to F….), αναφέρεται δε σε ώριμες, (-)ι γυναίκες.

«Έχει δύο παιδιά, αθλείται, κάνει πρωταθλητισμό στη δουλειά της και είναι έτσι. Μόνο κόμπλεξ μπορεί να έχει κάποιος που θα βρει κάτι κακό σε αυτή τη φωτογραφία. Παιδιά, να μιλήσω γιατί είναι η ώρα των ανδρών. Είναι η απόλυτη μιλφάρα, θα το πω, συγγνώμη… Είναι η νούμερο ένα αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καλύτερη. Εγώ θα κάνω τη δήλωση, ότι θα έκανα παρέα με τους γιους της, θα τους έκανα ψεύτικα τον φίλο για να την γνωρίσω»
, είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας έγινε για άλλη μια φορά έξαλλος με την φωτογράφηση της Χατζηβασιλείου και το ρετούς που υποστηρίζει ότι έχει γίνει: «Δεν είναι έτσι η Χατζηβασιλείου στην πραγματικότητα» υποστήριξε ο παρουσιαστής «Ο κόσμος μας βλέπει γιατί λέμε αλήθεια. Δεν πουλάτε αλήθεια στα περιοδικά, γι΄ αυτό δεν σας αγοράζει ο κόσμος» είπε στην συνέχεια.

Ανάλογα είχε αντιδράσει και στην γυμνή φωτογράφιση της Έλλης Στάη για το ίδιο περιοδικό, δείχνοντας ότι περνάει μια περίοδο… ξινίλας. «Δεν κάνω φωτογράφηση γιατί δεν θέλω να μου κάνουν ρετούς» είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. Στην περίπτωση του βέβαια ίσως οι γραφίστες και οι φοτοσοπάδες να… σήκωναν τα χέρια ψηλά!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις